PDA

View Full Version : when I render ,appear a problem


lmner
02-12-2007, 03:18 PM
how can I solve it ?

why not to render?

lmner
02-12-2007, 03:28 PM
how can I solve it ?

why not to render?

why why why?........

edgy_k
02-15-2007, 09:24 AM
I have the same problem as you. Sometimes, restarting fusion solves the problem and I can render my comp fully. It is very annoying...

CGTalk Moderation
02-15-2007, 09:24 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.