PDA

View Full Version : alpha chanel in Vue


Farsheed
01-30-2007, 04:01 PM
I need to render alpha chanel in Vue.. basically I need the clouds with alpha channel .. is there a way I can turn off the ground plane and sky .. I only need the clouds .. pls help ..

thank U ..

LemyDanger
01-31-2007, 09:03 PM
In Version 6, you have in the upper right coner serveral buttons. One of them (see picture please ) shows you the alpha chanel. You can save this.

http://www.christianlennertz.de/pics/Alpha.jpg

Farsheed
02-01-2007, 05:38 AM
ye but when I trun on alpha it shows me a full white screen :S ..

lotusexige
02-01-2007, 10:33 PM
http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=162&t=456488

Farsheed
02-02-2007, 01:55 AM
lol .. U gave me the link to the thread I have been answering to .. heheh I've mentioned my problem on that page too .. :) ..

CGTalk Moderation
02-02-2007, 01:55 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.