PDA

View Full Version : Raycast-tool in XSI 6


wolf walt
01-27-2007, 02:31 PM
Has someone else inaccurate selection results using the raycast-tool in XSI 6 (Ess.)?

WillBellJr
01-27-2007, 02:37 PM
I've seen people mention similar problems with various 3D apps - usually due to having antialiasing turned on for their graphics card.

Make sure your graphics card antialiasing is set to application defined - other than that, I don't believe I've experience this while using Ess...

-Will

mer
01-27-2007, 02:42 PM
Yep turn off the AA of the gfx card , I had some wierd randomly selected (extra) polygons when I used it with AA in the interface/viewports

wolf walt
01-27-2007, 03:12 PM
Yeah, I just bought a new gfx card... turned AA off and everything works properly! Thanks a lot guys!

CGTalk Moderation
01-27-2007, 03:12 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.