PDA

View Full Version : Video Post 3DS MAX


Kid-Mesh
02-20-2003, 02:26 AM
Hello all,

Im hoping someone can help me out with this. Currently Im trying to use video post and and when I try to render I get an error stating that an Invalid Frame has been requested.

To be honest Im not sure if its a codec problem or what... but its fustrating.

If it helps when I click on add image input and check the "Devices" it doesnt list any, it just says "NO I/O Handlers Found" if that matters I dont know.


Any Help would be appreciated thanks....



KM

Kid-Mesh
02-20-2003, 02:33 AM
Looks like I found the problem...

Thanks

Chris
02-20-2003, 02:53 AM
no problem, glad we could help :thumbsup:

CGTalk Moderation
01-14-2006, 12:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.