PDA

View Full Version : Alpha rendering question


ohknats
01-09-2007, 03:39 PM
This is prolbably easy, hence my struggles with it. I have a square piece of geometry with a texture map and an alpha assigned to it's transparency, to only read the texture (text). My problem is that the alpha does not cover all of the geometry and the exposed areas are visible in rendering. Is there a way around this? I've tried a few things to no avail.

joit
01-09-2007, 05:22 PM
there are several ways to fix this.
maybe it's the easiest if you select the object, go to window-> uv texture editor and scale those damn uv's down a little :-)

CGTalk Moderation
01-09-2007, 05:22 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.