PDA

View Full Version : quads to triangles


Terminal24
03-25-2002, 11:49 AM
in softimage|3d is there a really really fast way to translate quads into triangles?
I started using this wonderfull program very recently for work, and I'm still speed learning...

otherwise, when creating a primative, is there a way to stop it from making quads? (and triangles instead)

thanks in advance.

Jin3D
03-25-2002, 08:27 PM
Its quite simple, In the model section take your mesh and then do a effects -> convert on it, it will be teselated into triangles.

Ciao

CGTalk Moderation
01-13-2006, 03:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.