PDA

View Full Version : Debugging Expressions


NXTB
02-18-2003, 01:37 AM
Hello everyone, I have a rather complex expression I am working on, and while debugging I would like to see what the values of certian variables are. What do you do in this situation? Is there some form of debugging mode? Do I need to have some number effect that I can use to display it?

Any help would be appreciated.


Jim Barrett

zead
02-19-2003, 10:41 AM
I had the same problem, but there is no "print" function in AE expressions. I usually create a dummy/NULL layer, and link the value to be displayed in one of its parameters.
If you find a simplier solution, please tell us !


Z

CGTalk Moderation
01-14-2006, 11:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.