PDA

View Full Version : copy and paste in graph editor?


vrljc
02-15-2003, 01:05 AM
How can I copy and paste key frames inside the graph editor using LW 6.5b?

-vrljc

uncommongrafx
02-15-2003, 03:39 AM
What have you tried so far? Was the manual not clear?

Robert Wilson
UnCommon Grafx

vrljc
02-15-2003, 02:23 PM
k i got it.....the problem was that the 6.5 manual says hold down the control key with the RMB and click and drag. However I am on a MAC so of course that doesn't work, that just simply means either move the exisiting points or delete points.

But by just playing around with keys I figured out that you just hold down Command, control, click and drag and it works.

-vrljc

uncommongrafx
02-15-2003, 02:26 PM
Right-o!

Glad that worked out for you. As I am on a PC, I never would have fathomed the problem. :hmm:
Happy wavin'!
Robert Wilson
UnCommon Grafx

Meshbuilder
02-15-2003, 02:41 PM
vrljc, buy a three button mouse for Mac.. I did, and I can never go back to the stupid old-fashioned one button mouse again..

CGTalk Moderation
01-14-2006, 10:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.