PDA

View Full Version : Fusion 5 Error


Kyo007
12-02-2006, 04:08 PM
When i open Fusion 5, it write "Unable to load plugin: Decklink.plugin The specified procedure could not be found" I haven't got a proglem in AE but when i use fusion, it error. What can i do ?

PieterVH
12-05-2006, 11:06 AM
Looks like it's missing a dll or some other program component. Try contacting Decklink's tech support or alternatively send an email to tech@eyeonline.com...

CGTalk Moderation
12-05-2006, 11:06 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.