PDA

View Full Version : mix20layer interface 2 random versions?


Gal
12-02-2006, 12:09 AM
i have noticed that different computers that i put the mix20layer node on show either of these 2 interface versions. does anyone have any clue why is that? i would like to work with interface B and not A(which is the common one when i install this). any way to "force" version B? it's the exact same mi,lib,mel .. different computers randomly~ pick interfaces.

victor
12-02-2006, 10:51 AM
In A, you are missing the attribute editor template script.

On a side note, that screenshot illustrates my biggest gripe with the ctrl shaders: Too many horizontal separators! :D

Just look at how much more you can fit without them, and how much less distracting it is.

cpan
12-02-2006, 11:15 AM
On a side note, that screenshot illustrates my biggest gripe with the ctrl shaders: Too many horizontal separators! :D

Just look at how much more you can fit without them, and how much less distracting it is.

I'm with you on that one haha! :D

but its just a matter of minutes to remove
the surplus separators from the template
anyway :)

Gal
12-03-2006, 07:04 AM
thanks! i feel dumb..

CGTalk Moderation
12-03-2006, 07:04 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.