PDA

View Full Version : Import maya camera


scropo
11-20-2006, 09:55 PM
How do you import a maya camera into fusion?

Steve

Yuri V. Nemets
12-01-2006, 02:44 PM
Just press "Import Camera" button in Camera3D parameters and choose Maya ascii file. That's all.

CGTalk Moderation
12-01-2006, 02:44 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.