PDA

View Full Version : Importing UT models


DARK_DRAGON
02-11-2003, 05:30 AM
Hey, this might be the wrong forum to ask this quesiton, but I Was just wondering if anybody knows the proper method of importing a MAX model into the Unreal engine? Because I've heard that there are many problems, like the models coming in on their backs.

Thanks!

Vahl
02-11-2003, 09:48 AM
have a look at UT2003/UT ressources on http://www.polycount.com , they have tons of tuts on how to do it properly

you can also check the Unreal Developper network :

http://udn.epicgames.com/

DaKrunch
02-11-2003, 01:06 PM
it's not that difficult... read the tuts on www.polycount.com!

CGmonkey
02-11-2003, 11:52 PM
www.3dbuzz.com for video tutorials! :D

noktUp
02-15-2003, 04:42 PM
its because MAX and UTengine have different world up vectors.

UT = Y axis-up
MAX = Z axis-up

DARK_DRAGON
02-15-2003, 09:57 PM
okay... All I have to say is...

THANK YOU to all of you for replying! you've all been a wealth of assistance!!!

thanks again, and I hope to start posting some of the models and stuff from the mod that we're doing.

CGTalk Moderation
01-14-2006, 09:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.