PDA

View Full Version : spline patch problem


raffael3d
03-22-2002, 03:41 AM
Ok I created several splines which have are connected through points with each other. Now I selected them in polygon mode and want to make a spline patch. Now it always says that the curves do not cross correctly. What's wrong? It always says that, how do they have to cross that it is working? Same amount of points?

Chewey
03-22-2002, 04:26 AM
The cross sections of splines need to share common points, it doesn't work like the lofting of real nurb splines do for example.

CGTalk Moderation
01-13-2006, 02:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.