PDA

View Full Version : Check out this new cool Fusion PLugin! Create a 3D composition of a single depth imag


crossbones
10-31-2006, 12:41 AM
The website is http://www.taronites.com (http://www.taronites.com/)
http://features.cgsociety.org/stories/2006_10/zborn_toys/banner.jpg
The plugin was developed by Taron Baysal and Philp. Its an amazing plugin that off a single depth image you can 3D composition, literally its like animating a 3D render. It would help out all you guys.

http://www.frischluft.com/tutorials/zbt/videos/ZbornToy_Treemare01.mov


http://www.taronites.com/gallery/zborntoy/full/animated_strokes_zbornToy.mov (http://www.taronites.com/gallery/zborntoy/full/animated_strokes_zbornToy.mov)

jacobo3d
10-31-2006, 12:23 PM
Oh my god!! And it's available to order! :eek: (and even to try it)

http://www.frischluft.com/zborntoy/zborntoy.php

This is going to change the way to work... a lot!

stevecullum
10-31-2006, 11:46 PM
I tried this out the other day, but cant find a way to plug texture maps in like you can with After Effects.

Perhaps I did something wrong - have you got that bit working?

crossbones
11-01-2006, 12:05 AM
What version of Fusion are you using? It shows up as areas where you can drag and drop your load in fusion 4. We are about to test fusion 5 and hopefully nothing is broken.

stevecullum
11-01-2006, 12:36 AM
I'm using Fusion 5, I'll have another look and see if I missed something... but I cant see any tabs to drop things on. Could you post an image of what I should see?

Nii
11-06-2006, 09:15 AM
I'm having the same problem as Steve. How does one plug in texture maps and stuff? I can see how it's done in AE due to the video Taron released, but Fusion works significantly differently...

stevecullum
11-06-2006, 10:32 AM
I checked out the plugin in version 4 and there is some additional dialouge boxes for dropping textures in that dont appear in V5.

So I would say there is an issue or two with Fusion 5 for this plugin that would be great to see resolved. I can see this being added to my toolkit if the problems can be fixed...

Nii
11-06-2006, 01:34 PM
Ah that would explain it. As a newcomer to Fusion, I just assumed it was me not being knowledgable enough to know what to do =P

CGTalk Moderation
11-06-2006, 01:34 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.