PDA

View Full Version : convert clip to keyfames


toonafish
10-19-2006, 04:30 PM
How can I apply a clip back to a model, and keep the same Fcurves ?

I found a "apply mixer clip" script that is supposed to do just that on xsibase but it leads to a corrupted zip file.

Is there another way ?

thanks.

tuna
10-19-2006, 05:01 PM
How can I apply a clip back to a model, and keep the same Fcurves ?

I found a "apply mixer clip" script that is supposed to do just that on xsibase but it leads to a corrupted zip file.

Is there another way ?

thanks.

I just select the clip in the explorer (under mixer > sources > animation) and then do apply > action.

toonafish
10-19-2006, 05:12 PM
hmmm, I tried that with no result....

I'll try again, maybe I overlooked something

dwigfor
10-19-2006, 06:08 PM
If you have clip effects and such, try freezing to a new source.


Did you select the clip in the explorer? You can also use o (as in oh) filter in explorer, might be easier selecting the source action.

toonafish
10-19-2006, 06:24 PM
ah, great now it works !

thanks a bunch

CGTalk Moderation
10-19-2006, 06:24 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.