PDA

View Full Version : Ref button Question


so_hi
03-18-2002, 10:49 PM
I Love the ref button, My only issue with it is I can't seem to find a hotkey for it. If some one could tell me what it is it would be much appreciated. :applause:

I want to be able to go in to the different pick sessions, bypassing the drop down menus (eg. Pick Edge Reference).

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

so_hi
03-21-2002, 11:29 PM
Nobody knows?

Ed?

Anyone?

:shrug: :shrug: :shrug:

wlau
03-22-2002, 10:26 AM
Apparently you don't seem to be able to bind any hotkey to those buttons in the MCP. I've been trying to find a solution to hotkey the manipulation systems (global, local, object etc..) but no avail..

Perhaps softimage will address this in the next rls.

wlau

so_hi
03-23-2002, 03:38 AM
Well thanks for responding, Nice to know I'm not crazy, and that the solution may beyond the capabilities of the software.

If you do figure out a solution please inform me asap.

http://www.cgtalk.com/images/icons/icon10.gifhttp://www.cgtalk.com/images/icons/icon10.gifhttp://www.cgtalk.com/images/icons/icon10.gifhttp://www.cgtalk.com/images/icons/icon10.gifhttp://www.cgtalk.com/images/icons/icon10.gifhttp://www.cgtalk.com/images/icons/icon10.gif

grendizer
03-27-2002, 07:06 PM
this has been requested many times to softimage, I hope they will add it someday :mad:

CGTalk Moderation
01-13-2006, 03:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.