PDA

View Full Version : Customize toolbar?


Sbowling
09-15-2006, 08:32 AM
After going through my old 4.2 dvd's I ran across a tutorial on customizing the toolbar in XSI where I can add drop down menu button. I think this is real cool, except that I can only add items to the menu button by dragging and dropping from the customize toolbar list or from the Explorer. Is there a way I can add my custom scripts to the drop down menu?

Thanks!

misterdi
09-15-2006, 10:36 AM
I think you can, as long as your custom script is registered as custom script command.
Your costum script command will be shown in the explorer.

Regards,

CGTalk Moderation
09-15-2006, 10:36 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.