PDA

View Full Version : Newbee - help with isolate selection


Inanim8
09-14-2006, 06:29 PM
I'm using max7, I have isolated a selection but there is no button to unisolate, ALT+Q doesn't work either! can anyone help.

frothlord
09-14-2006, 09:59 PM
Should have popped up a little box with a big button in it that says exit isolation mode.

Anyways, right click > unhide all will work

Inanim8
09-15-2006, 08:41 AM
Fixed, Thanks Nick

CGTalk Moderation
09-15-2006, 08:41 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.