PDA

View Full Version : Newbie question(Cumbustion)


daft
01-29-2003, 10:29 AM
I have this Compostie with two layers in it. I want to add a new layer with a Lens flare in it, that is goning to be on top of the ohters.
So I make a new Soild layer and add a lens flare to it. How can a get the alpha working on this layer.

Note, I am used to working with After Effects

1armedScissor
01-29-2003, 05:27 PM
make sure that the solid layer you are applying the lens flare operator to is black and then change the transfer mode to screen.

Hope this helps

daft
01-30-2003, 03:27 PM
Yeah that works! But, I still get a little bit diffrent effect from just laying the lens flare on top off the comp.

The good news is that I can now adjust the Opacity of the lensflare, wich is the thing I was after.

Thanks

CGTalk Moderation
01-14-2006, 08:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.