PDA

View Full Version : Clay Render?


The-G-Man
09-06-2006, 03:01 PM
Is there a quick way to set all object's materials to that of a master object?

I like to create clay renders in order to get the occlusion / lighting right before I add in the final textures.

IvanB
09-07-2006, 08:36 AM
Yes..hit the "materials" tab next to the objects tab and you will see all your materials..copy and paste.

IvanB.

The-G-Man
09-09-2006, 06:50 AM
Thanks Ivan.

I'd have replied before, but my motherboard blew up and had to be replaced. :sad:

CGTalk Moderation
09-09-2006, 06:50 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.