PDA

View Full Version : xsi polygone tool help


revolutionarystudios
09-03-2006, 10:38 PM
alright im following a tutorial on how to model a colt 911 but i have a problem when im try to ad a polygone to my points

http://i96.photobucket.com/albums/l...06/problem1.jpg

i need to make a polgone on top

http://i96.photobucket.com/albums/l...06/problem2.jpg

but it always ends up doing this


(note the tool shorcut is (n)


also im using the mod tool 4.2

GeneralLethal
09-04-2006, 03:56 AM
Hi, sorry but there seems to be a problem with your linked images...

revolutionarystudios
09-04-2006, 04:20 AM
oh what frekain photobucket here a some at imageshack

http://img416.imageshack.us/img416/4059/problem1yz8.png


http://img124.imageshack.us/img124/9577/problem2ky4.png

CiaranM
09-04-2006, 05:35 AM
-try inverting the rearmost polygon
-try unsing the polygon tool to connect between vertices rather than edges, so that you can dictate the direction in which the polygon in created.

revolutionarystudios
09-04-2006, 06:04 AM
alright but i tryed connecting to a vertice at the end i get a messeage to invert or countinue with double edge that the only i get it to work

CiaranM
09-04-2006, 08:45 AM
That's ok. That's the tool trying to help you out - it's telling you that one of your faces is inverted relative to the others, so choose invert. You should get a nice result. Choosing double edges will result in discontinuous faces - ugly!

revolutionarystudios
09-04-2006, 03:11 PM
ok but isnt that gonna cause a problem when im gonna texture it

CGTalk Moderation
09-04-2006, 03:11 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.