PDA

View Full Version : Hard edge grumbling


AnonyMouse
09-02-2006, 08:14 PM
I am using a lot Marc hard edge/vertex and Set edge/vertex crease value but after that the object is deselected :D So I have to select the object, then press "i" and so on. This is lost of energy. And after pressing one or other commands it brings me a window especially "Set edge/vertex crease" which I have to move to see the effect while I am moving the slider :banghead: Are there any way to do this more easy and effective? Before a time a learned a bit Realsoft3d and there I can select the edge and pressing Alt and moving mouse cursor I can set the crease value.
Share your secret, please :cry:

Nichod
09-03-2006, 12:51 PM
You could script something? Perhaps someone has a better idea.

CGTalk Moderation
09-03-2006, 12:51 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.