PDA

View Full Version : Rendering shaded wireframe


jonmalexander
01-23-2003, 12:04 PM
Does anyone know how to fix the bug where in rendering out my scene in shaded wireframe only produces a completely black image? I have v9.51e, and was told that that was a bug. Thats the latest version for 9.51, so am I screwed, and have to upgrade to get it fixed? Please help! Thanks.

--Jonathan

no0ne
01-23-2003, 12:51 PM
what system are you on?

can't reproduce it here, everything's on the pic
amd duron 850mhz 128mb win98 v9.51e

jonmalexander
01-23-2003, 12:55 PM
I'm on pentium 3 700 mhz Win XP Home. I've asked around and people say its a bug that started in like version 9.5p. My luck is that it just continued to be a problem for me all the way til last version of 9.5. So we'll see. Do you have any suggestions as to what I can do to fix the problem? Thanks.

--Jon

no0ne
01-23-2003, 01:02 PM
did you try switchin from opengl to d3d
or the other way around?

may help

what directx version have you installed?

am at work right now but have winxp at home,
will have a look

jonmalexander
01-23-2003, 01:06 PM
Ah there you go, switched to D3D. Works great. Thanks so much! Out of curiosity what is the newest version of Direct 3D? I have version 8. Should I upgrade, can I? Thanks again!

--Jon

no0ne
01-23-2003, 01:18 PM
if i'm not mistaken you can't update direct3d directly
you'll most likely have directx8.1
(& that is containin the d3d engine version, just guessing)

there is ms directx9 out now
but i did encounter some probs with my grafix-card & tv-out
& the latest nvidia-drivers are totally screwing up my system
now i stay with the 32.80 drivers which rock with directx9

btw d3d version is still the same in directx9

CGTalk Moderation
01-14-2006, 07:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.