PDA

View Full Version : FCP Send to> Shake slip problem


SKODA
08-08-2006, 08:23 PM
I am using the SEND TO > Shake function in Final Cut Pro 5 so that I can do some VFX in shake and have instant revisions and linking. I find the going back very cool, but it's not sliping the source clips correctly.

In the exported shake script, the clip is -521 frames, but it looks wrong, so I use a Cut copy to eye match the slip, and it is alligned when I slip the clip back -2751.

That's way off and will cause much delay when I have to do this hundreds of times.

Does anyone know why the shake script is being written with incorrect slip valuse?

s
k
o
d
a

beaker
08-08-2006, 08:48 PM
Do you have a speed change on the clip in FCP? The translator doesn't support them. Either that or your using some other feature in FCP that isn't supported.

CGTalk Moderation
08-08-2006, 08:48 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.