PDA

View Full Version : Only have no when I try to change avitar.


pestopedo
01-22-2003, 07:03 PM
Only have no when I try to change avitar.
Plz. Help

SheepFactory
01-22-2003, 07:05 PM
you need to make some posts before uploading an avatar.

pestopedo
01-23-2003, 06:57 PM
thank you

CGTalk Moderation
01-14-2006, 06:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.