PDA

View Full Version : ACS4 - Slider Banks?


fourd
01-17-2003, 05:11 PM
Ok, I can get the master slider bank (SliderChannels)...

But I can not get to the right or left hand slider banks nor the spine sliders...

Can some one tell me how to enable these?

Sil3
01-17-2003, 10:17 PM
Midlle (MouseButton) click the Slider, then select Sliders from the toolbar and the all the Sliders should be working, yap itīs annoying, iīm sure Newtek is working on this bug, letīs hope it will be adressed soon and not only in LW 8.

Sil3

CGTalk Moderation
01-14-2006, 05:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.