PDA

View Full Version : importing avi into Fusion


danilo2
07-11-2006, 11:19 AM
Hi, I'm learning Fusion now and I've got one problem - why when i click file-import-footage-[an avi file] and I wont this avi to be shown on the left channel I see only a red box and big "X" inside it? (I cannot see the right picture)? Thanks.

pablogreg
07-14-2006, 04:45 PM
The red X, means something is wrong with the video card. Try updating your drivers (or downgrading), to see if the issue is solved.
Its very tricky to pin down this problem. Weve found that sometimes changing the video card is the only solution.
Hope this helps :)

danilo2
07-15-2006, 08:26 AM
Yes, you have right!!:) I've changed my drivers and now everything is ok :) Thank you ! :)

CGTalk Moderation
07-15-2006, 08:26 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.