PDA

View Full Version : too many buttons


adobekid21
01-14-2003, 08:34 PM
i'm really sad that my first post here couldn't be an image i made,
but a tech. question instead (and a stupid one at that. )
-here's the deal. i'm using max 4. and i accidently clicked ctrl while clicking on my select and move tool "button". the result... another button. low and behold. now i have about 6 buttons...the same button. i tried customize and reset. no go on that.
any other ideas would be helpful.


-JIM::rolleyes:

adobekid21
01-14-2003, 10:00 PM
so i guess now my undo button doesn't work. ctrl + z is no longer functional as well as my delete key.
any takers?
-JIM
:thumbsdow

dvornik
01-15-2003, 12:58 AM
customize>load DefaultUI.cui or any other

CGTalk Moderation
01-14-2006, 04:02 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.