PDA

View Full Version : Extrude val


xeav
06-16-2006, 11:59 AM
How to make extrude value to be always set to 0 (or any other pop-up value)?

oglu
06-16-2006, 12:08 PM
for extrude im using duplicate.... strg+D... so dere is no value... :D

Sbowling
06-17-2006, 01:40 AM
for extrude im using duplicate.... strg+D... so dere is no value... :D

I didn't even rember seeing an extrude command. :) I do a CTRL+D and drag out the faces as needed.

BTW, what does strg stand for?

oglu
06-17-2006, 06:11 AM
strg is the german ctrl

Sbowling
06-18-2006, 09:35 AM
strg is the german ctrl

OK. Didn't know that. Thanks.

CGTalk Moderation
06-18-2006, 09:35 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.