PDA

View Full Version : question?


Lano
01-10-2003, 11:41 PM
can we use just a rig, if our rig is built to look like a character?

A MacVey
01-11-2003, 12:19 AM
what bout pre existing models from your "friend" 3dtotal?

also you said i have to use a static camera, does this mean i cant cut to different shot angles?

CGTalk Moderation
01-14-2006, 03:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.