PDA

View Full Version : Texturing Question


stefanosoik
05-31-2006, 12:41 AM
Hello i am working on a model and i have applied a diffuse texture and everything looks ok. Now when i link to the render tree bump generator or another image source for specular or bump, i see in my viewport the image source that i have applied last.

How can I change that and switch to the diffuse or any other image source rather than the last added node?

I have tried from the texture editor by selecting a clip and it works but when i switch in single viewport with the model on my viewport goes back and displays again latest added node. any ideas?

stefanosoik
05-31-2006, 02:22 AM
just to mention i use xsi 4.2

m00n
05-31-2006, 08:02 AM
you can change it by clicking object's material property (using explorer or "selection" from MCP)

there is a option called "Hardware Display/Texture selection"

stefanosoik
05-31-2006, 12:45 PM
thanks M00n :thumbsup:

CGTalk Moderation
05-31-2006, 12:45 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.