PDA

View Full Version : Realflow .SD to max?


Mehran-Moghtadai
05-27-2006, 08:04 PM
I've been trying to get a bunch of meshes to colide with one of my objects and in realflow I can do this perfectly except that when it's done. I end up with .SD files and they aren't really importable into Max.

I was also wonder if there was a simpler way to make two objects colide. Because realflow is too much of a hassle for simple stuff like object to object collision.

Ls3D
05-27-2006, 09:29 PM
There are Max's dynamics and Reactor right in Max - have fun!

BTW - RealFlow's .SD can be made to work in some cases, it is usually a local scale or scene scale problem, but no fun to troubleshoot.

-S

CGTalk Moderation
05-27-2006, 09:29 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.