PDA

View Full Version : How to detach surface?


than
05-20-2006, 03:10 AM
I try to detach nurbs surface (like detach in maya)
how to do?

dwigfor
05-20-2006, 06:29 AM
Not sure with nurbs - I only use Polys... Does Extract work? Keep or Delete? Or do you need Disconnect Components?

than
05-20-2006, 06:53 AM
like maya.....
select isopram
detach 1 nurbs patch to 2 nurbs patches
how to do that in xsi?

than
05-21-2006, 08:55 AM
please help me""":sad:
how to detach nurbs surface in xsi?

BenBarker
05-21-2006, 08:11 PM
Kind of a pain, but I think you need to use Modify->Surface Mesh->Snip. Keep the PPG open, then duplicate the surface and toggle off "Keep first surface".

CGTalk Moderation
05-21-2006, 08:11 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.