PDA

View Full Version : why merging scenes takes too much time?


Naseem
05-17-2006, 10:23 PM
not all scene files are that frustrating! but i'v ben merging scenes alot to keep the rig settings and transfer clip animaitons and matching orientation etc. but i think its bulding up a junk nodes!

i'm wondering how can optimize the scene and flush out the uneeded nodes?

Naseem
05-18-2006, 12:21 AM
i just wanna add under layer control i have a huge list there. i was wondering if they r the problem..

http://img161.imageshack.us/img161/2636/clip64ta.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=clip64ta.jpg)

ThE_JacO
05-18-2006, 12:52 AM
when you have layers in models and scenes, upon import a comparison of the layers' names and their contents is run, to make sure that everything ends up in the right layer.

I don't do much scene merging except for emergencies or disaster recovery, but with models the number of layers and number of items in each layer can make a difference in times.

what do you mean by "too much time" though? If we're talking like 10 minutes then it might be an anomaly, if we're talking a minute, VS 10seconds when you have no layers, then it might be a perfectly normal situation. "too much" is way too subjective sorry :)

also get in touch with soft's support and send them the data we're talking about, they can tell you if there's an anomaly or a bug there in a much more timely and reliable fashion then a random CGTalk user could.

CGTalk Moderation
05-18-2006, 12:52 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.