PDA

View Full Version : z-depth problem


laglue
05-09-2006, 11:22 AM
hi everyone,

It seems that there is a big probleme when one merge 2 loaders with z-depth performed.
Actually, I used the chanel boolean to create the Z, but the result doesn't seem to have antialisaing, so I can't use it...
If anyone know what to do...
Thanks in advance
Pascal

Jayk2k
05-09-2006, 08:03 PM
It's most likely that you don't have a valid coverage channel, which governs what amount of a pixel is covered. Without that the merge doesn't know what to anti-alias.

CGTalk Moderation
05-09-2006, 08:03 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.