PDA

View Full Version : prefix name problem of expression


jackyu00
05-07-2006, 03:00 AM
There are 2 lines of expression in my maya file ,called fff.mb :

float $v=`getAttr nurbsSphere1.translateY`;
nurbsCircle1.translateX=10;

when I refrence this file into maya, maya only add prefix name in second line :

float $v=`getAttr nurbsSphere1.translateY`;
fff_nurbsCircle1.translateX=10;

the first line doesn't work anymore, anyone knows why? Thanks.

rokandic
05-07-2006, 09:26 AM
Because `getAttr nurbsSphere1.translateY`; is just a command and doesn't make any outside of expression connection. In other words Maya just runs the command and doesn't care what the command is doing.
nurbsCircle1.translateX=10; makes a direct connection to nurbsCircle1.translateX thus Maya makes necessary connection corrections.

-rok

CGTalk Moderation
05-07-2006, 09:26 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.