PDA

View Full Version : Edge selected > automaic to Edge Loop


Nicool
05-02-2006, 06:05 PM
Hi all !

Well I am design bottle and other rotating objects in polys. I'm constantly (every day) selecting an edge, and clicking loop button. Can you show me a method to automatically loop when I select an edge ? Like a background proc that acts when an edge is selected.

1001 thanks, I am really fed up working like this for now :thumbsup:

magicm
05-02-2006, 07:28 PM
While I think it's possible to write a script that does this, it's probably easier to just bind the Loop command to a hotkey. In the Customize User Interface dialog it is listed as Select Loop (Poly). At least this saves you the trouble of moving the mouse to the Loop button and pressing it.

Martijn

Rivendale
05-02-2006, 09:12 PM
Hi Nicol, if you're intrested PolyBoost (http://www.polyboost.com) has a feature called LoopMode wich while active turns every edgeselection into a loop. You can also deselect loops when holding Alt. There is also a similar RingMode.

CML

Nicool
05-02-2006, 10:21 PM
Thank you ! magicm well it's so obvious taht I didn't even think of it :banghead:

CGTalk Moderation
05-02-2006, 10:21 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.