PDA

View Full Version : Importing in Zbrush2 HELP!


greekgod77346
04-27-2006, 04:11 PM
I am having a hard time exporting a file from wings onto zbrush, I have it exported from wings as an object file, hell I even have 3d max and have the file saved as a .3ds but nothing..

is there a plug in i need?

help appreciated

edit: I found it...nevermind

tin-tin
04-28-2006, 04:02 PM
You can import using .obj format from any 3d program. 3ds max 5-6 you need the habware plugin get it here (http://www.habware.at/ente.htm)

Hope that helps

CGTalk Moderation
04-28-2006, 04:02 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.