PDA

View Full Version : RenderMan for Maya6.0


script
04-24-2006, 05:04 PM
Hello
plz help me for installing RenderMan for Maya6.0.
I finished to install this plugin for nice rendering (like Pixar) but when I go to
menu bar/Windows/ stteings and preferances/ Plugin manager
I can't activate it.

sturmkim
04-24-2006, 11:13 PM
what that said?

Bonedaddy
04-25-2006, 12:07 AM
Renderman for Maya, or Renderman Artist Tools?

pixel mixer
04-25-2006, 12:13 PM
quel message t'as dans le script editor? soit la version que tu essayes d'activer n'es pas pour maya 6 soit l'installation n'est pas correcte.
on peut savoir beaucoup plus si tu nous dites les erreurs que tu recois.

pixar a un tres bon suport technique d'autre part.

CGTalk Moderation
04-25-2006, 12:13 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.