PDA

View Full Version : Dreamscape spec problem.


Turn-n-Burn
04-22-2006, 12:20 AM
Lo all.

I am using dreamscape for my lighting and skydome for a anim I am making. I know,I know.. its cheating but it does save time.. and its mighty purdy.. Aaaaaaaaanyway. The problem is.. When I render somthing out with the 'Render Daylight' button checked it gives me a highlight on the model that is from the camera. Basicly as if the camera was a light..

I have attached a pic to try and explain what I am talking about.. The only way round the problem is turning spec off on the material. But i dont realy want to do that..

Any help, or thoughts would be very gratefully recieved..

T&B

Turn-n-Burn
04-22-2006, 06:57 PM
what... nobody?!

JohnnyRandom
04-26-2006, 01:46 AM
Have you tried the afterworks forum?

CGTalk Moderation
04-26-2006, 01:46 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.