PDA

View Full Version : can't load my object/tool!


claws_33
04-17-2006, 10:31 PM
i've been working on something in zbrush, and now it won't let me load the object as a tool (or any way for that matter) i had saved it, then did something i didn't want to save so i just closed zbrush. does this mean everything i have done is lost? thank you for any help. this is very depressing.

rasamaya
04-18-2006, 12:29 AM
How large is the file, I could try opening it for you?

Joo52
04-18-2006, 02:23 AM
Did you do Save>>Save as Tool? or did you do Tool>>Export as .obj?

I think this may matter because when I reimported an .obj that I had exported from zbrush earlier it took a while, much longer than it took to load up the same thing but in a .ztl file.

You should post the .obj here and let me try it.

CGTalk Moderation
04-18-2006, 02:23 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.