PDA

View Full Version : Vray render artefacts


Amer
12-30-2002, 04:49 PM
Someone please help me with this :D . I dont know where all the white noise is coming from; The patterns change, but are almost always there in one form or the other. Obviously a bug, but how can it be fixed? (Max 5 / vray 1.09)

egz
12-31-2002, 07:07 AM
do you have the raytrace material in the scene?

Amer
01-01-2003, 09:36 PM
no.. no raytrace materials or maps in scene!
I just cant figure this out! and the fact the my Deadline is approaching isnt really comforting.

Ovi
01-01-2003, 11:40 PM
I got the same problem (also black dots showed up sometimes) a while ago, when i was testing Vray... the only problem is, i actually don't remember the exact solution :hmm:

Either:
a) restart max (solved some problems for me at least)
b) upgrade your Vray-render (if possible)!

If that doesn't help you, go to the vray forum:
http://www.chaoticdimension.com/forums/yabb/cgi-bin/yabb/YaBB.pl#VRay

thev
01-02-2003, 12:05 AM
Originally posted by Amer
no.. no raytrace materials or maps in scene!
I just cant figure this out! and the fact the my Deadline is approaching isnt really comforting. Check out the V-Ray forum, there are some discussions on this topic and on how to avoid the splotches...

Best regards,
Vlado

Amer
01-02-2003, 08:37 AM
ok, thanx for your help
A few suggestions on the Vray forum, ill go try them out now.

CGTalk Moderation
01-14-2006, 01:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.