PDA

View Full Version : rendering Quick Time movie ?


yohan3d
04-03-2006, 02:42 PM
Hi everyone, I have modeled a city with coulds moving on a blue sky. the sky and clouds is actually a quick time movie that I used as a texture on a plane. I can see the sky in the viewport but it doesn't show on the render. Any idea why this is happening and how to fix it ? I use maya 7 on a Mac. Cheers.

Lorecanth
04-04-2006, 09:13 PM
never use a quicktime in maya....image sequences its all about image sequences.

yohan3d
04-05-2006, 01:37 PM
Ok Lorecanth so no QT movies in Maya. May I ask why though ? Cheers.
(I have been to Vegas few times, I just love it.. )

CGTalk Moderation
04-05-2006, 01:37 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.