PDA

View Full Version : Link the layer


laputaoscar
04-02-2006, 01:29 PM
Is there any function in AE? Like PS, I can link them and transform them together.

Any help is appreciate

Mylenium
04-02-2006, 05:05 PM
Is there any function in AE? Like PS, I can link them and transform them together.

Any help is appreciate

parenting, expressions?! - chosse whatever seems most appropriate for the task at hand.

Mylenium

laputaoscar
04-02-2006, 08:14 PM
parenting, expressions?! - chosse whatever seems most appropriate for the task at hand.

Mylenium

What do you mean? ???

Mylenium
04-03-2006, 05:48 AM
What do you mean? ???

Umm, I mean reading the manual and searching for those keywords would help perhaps?! I really don't see why you want to use AE if you don't make the slightest effort to get to know it on your own and at least do the most obvious thing like RTFM.

Mylenium

CGTalk Moderation
04-03-2006, 05:48 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.