PDA

View Full Version : delete node = no


virtualmesh
03-27-2006, 04:05 PM
how does one set the option for deleting a node to NO ?
3dsmax

eek
03-27-2006, 04:50 PM
What so you cant delete a node if you try to?

- the only way i know is c++ or freezing it.

PEN
03-27-2006, 09:27 PM
Even frozen is can still be deleted. You cant set this in Max, I wish that you could.

CGTalk Moderation
03-27-2006, 09:27 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.