PDA

View Full Version : Presets dont save in Scene!


jademcquade
03-25-2006, 12:20 PM
Hi all.

I have a scene that I am rendering in segments, over a period of a few days. However some of the Surace Presents i use from the Presets Panel do not save with the scene, so I need to resurface certain objects everytime I open the scene.

This only happens with some of the objects, textures. Does anyone have any idea why this happens?

It's rather annoying.

phamarus
03-25-2006, 12:48 PM
hmm...havenīt everyone faced this problem..in the beginning..?
surfaces is saved in the objects themselfs...that means that you have to save your object first and then the scene otherwise it will start up the scene with the surface last saved on that object.

hope it helps..
phamarus

jademcquade
03-25-2006, 01:35 PM
Yeah I had an incling it could have been because of that. Will need to texture and save my model in Modelor in future to avoid this.

Thanks pal.

Eclyps19
03-25-2006, 02:03 PM
or in layout you can do your texturing and go to save all objects. that'll do the trick as well

CGTalk Moderation
03-25-2006, 02:03 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.