PDA

View Full Version : Render passes turned on accidentally.. where is it?


DrOnion
03-23-2006, 03:17 PM
My scene seems to be rendering all the different passes in mental ray. I have no objects added to render passes or anything, just trying to render out scene in one pass. Any idea where I can go to look for where passes are set up at? I getting folders for beauty, spec, diffuse, etc.

Thanks.

joel3d
03-23-2006, 03:33 PM
Channel box / Layer editor......Down at the bottom you'll see 'Display' and 'render' layers. click on render. then you can remove the layers you don't want......Its in the manual too.

Good luck

CGTalk Moderation
03-23-2006, 03:33 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.