PDA

View Full Version : Renderman and Shave and a Haircut


Michael_Kasper
03-22-2006, 05:12 AM
Wondering if anyone out there has some tips for rendering Shave's hair in Renderman for Maya? I really can't get anything to show. Thanks.

TopherMartini
03-22-2006, 05:46 AM
Shave uses a RenderMan DSO to render, and DSO's are not supported in RfM. There are a couple of topics about this on the RenderMan Support Forum, so it looks like a fair amount of people are interested in seeing support for this in RfM.

Good luck!

CGTalk Moderation
03-22-2006, 05:46 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.