PDA

View Full Version : morph question


mrm83
03-21-2006, 03:34 AM
do you have to have the morph modifier with the morphs added before you skin?? because i just finished skinning my character and tried to add a morph modifier, but its not working properly.

eek
03-21-2006, 04:04 AM
MORPH ALWAYS BEFORE SKIN! (unless very special curcumstances)

virtualmesh
03-21-2006, 01:45 PM
you can simply select on the base modifier (editable mesh/poly) within your stack and insert the morph modifier below the skin.

mrm83
03-21-2006, 05:01 PM
well, at least a i learn something new.

i tried doing that, add a morpher before the skin, but it doesnt work =[. when it morphs, it either goes super slow, or it morphs but the model also moves out of coordinate, or everything works, but the bones no longer work.

guess i gota redo everything!
thanks!

CGTalk Moderation
03-21-2006, 05:01 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.