PDA

View Full Version : Merge/ Zimeline Editing


xmb
12-19-2002, 02:16 AM
i have two loader nodes.
one is a sequence of 200frames and the other one is of 100frames. now i want to put them together as one clip, similiar like in an editing tool. i guess i need to do a merge-composite. but the problem is, when the first sequence ends at 200frame, the merge-node gets red and it wont continue.

how can i do it?

--

also, where is a "skip rendered images" checkbox?

Jayk2k
12-20-2002, 08:54 PM
If you aren't planning on doing any kind of transition, just use clip lists.

Otherwise, merge all your footage over a plain background.

mike_sul
12-29-2002, 11:24 AM
Hi ..

jay is absolutley right ..

merging the loaders over a plain background has dual advantage ..

firstly it allows to merge clips of diff lengths without worrying
about going red ( pun intended )

secondly it also helps u set the base resolution of the flow .. because fusion supports multiple resolution images within its flow .. the base resolution can unify it all together ..

i hope this small tip helps ..

mike_sul

CGTalk Moderation
01-14-2006, 12:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.